Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π.   
Σύλλογος    
Επανασύνδεσης    
Ελλήνων    
Υϊοθετημένων    

 Βοηθήστε τον Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π.ΕΡΕΥΝΑ

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ

Οι ενήλικες Έλληνες υιοθετημένοι, αλλά και οι βιολογικοί γονείς που έχασαν τα παιδιά τους μέσα από παράνομες υιοθεσίες μπορούν να γίνουν μέλη στον σύλλογο μας.

Ότι χρειαζόμαστε είναι να μας αναφέρεται και να μας περιγράψετε την ιστορία σας.

Αν επιθυμείτε να παραμείνετε ανώνυμοι εμείς μπορούμε να σας προστατέψουμε από την ανεπιθύμητη δημοσιότητα. Χρειαζόμαστε την πράξη γέννησης, την πόλη γέννησης του παιδιού, τα πιστοποιητικά του ορφανοτροφείου ή του νοσοκομείου καθώς και κάθε ντοκουμέντο που αφορά την υιοθεσία (αν υπάρχει). Επίσης, χρειαζόμαστε φωτογραφίες του παιδιού από την παιδική του ηλικία και κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες.

Από τους βιολογικούς γονείς, χρειαζόμαστε όλα τα ντοκουμέντα από τα νοσοκομεία και από το ληξιαρχείο και τα πιστοποιητικά γεννήσεως και θανάτου του παιδιού. Φωτογραφίες των φυσικών γονέων και των αδερφών που υπάρχουν είναι επίσης απαραίτητες.

Ο Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π. είναι ένας αξιόπιστος σύλλογος για την τριάδα της υιοθεσίας.

Δεν μπορούμε όμως να σας βοηθήσουμε εάν δεν έχουμε γραπτή εξουσιοδότηση για να το κάνουμε. Για τον λόγο αυτό μια υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση πρέπει να μας σταλθεί μέσω ταχυδρομείου με σκοπό να προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες.

Αυτό που προσφέρουμε είναι ένα μεγάλο αρχείο των βιολογικών γονέων οι οποίοι ψάχνουν για τα χαμένα παιδιά τους.

Δεν συνδυάζουμε απλά τις υποθέσεις τις οποίες χειριζόμαστε, αλλά προσπαθούμε ως το τέλος να συγκεντρώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία έτσι ώστε να καταφέρουμε μια επιτυχημένη επανασύνδεση. Και βεβαίως συνιστούμε στα μέλη μας να επικυρώνουν την ανεύρεση τους με επιστημονικό τρόπο γενετικής απόδειξης D.N.A

Για τον Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π. κανένας φάκελος δεν θεωρείται κλειστός εάν δεν έχουμε καταφέρει με επιτυχία την επανένωση, ανεξαρτήτως του πόσο σκληρά θα προσπαθήσουμε.

Μέσα σε 4 χρόνια καταφέραμε να ενώσουμε 365 υιοθετημένους με τις οικογένειες τους. Στόχος μας είναι το να συμβουλέψουμε και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας στα θέματα των υιοθεσιών και στις έρευνες τους.

Η βασική αρχή στην προσωπική σας έρευνα πρέπει να είναι να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και ντοκουμέντα.

Εμείς μπορούμε να τοποθετήσουμε μαζί όλα τα κομμάτια του δικούς σας παζλ μαζί. Εμείς μπορούμε να σας οδηγήσουμε σε μια άλλη διάσταση έρευνας την οποία δεν είχατε σκεφτεί στο παρελθόν. Η οργάνωση των πληροφοριών που έχετε είναι απαραίτητη.

Το κλειδί για την επιτυχία είναι να γνωρίζεται πως να αξιολογείτε όλες τις πληροφορίες. Ο Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π. γνωρίζει τον τρόπο. Έχουμε, ήδη, την γνώση, την εμπειρία και την υπομονή για να το κάνουμε.

Για τα ορφανοτροφεία στην Ελλάδα υπάρχει ένας ειδικός κωδικός για να αναγνωρίζουμε τους υιοθετημένους που αναφέρονται ως έκθετα παιδιά στα επίσημα έγγραφα τους. Αυτοί οι «έκθετοι - άγνωστοι» υιοθετημένοι στα ορφανοτροφεία έχουν τις περισσότερες φορές δύο μητρώα, ή δύο διαφορετικές σελίδες, μια πλαστή και μια αληθινή.

Αυτό το μυστικό κλειδί μας οδήγησε στο να αποκαλύψουμε τις περισσότερες από τις υποθέσεις μας και στο να φτάσουμε σε ένα επιτυχές τέλος.

Καλή επιτυχία στο δικό σας ταξίδι της έρευνας.
Μπορείτε να ζητήσετε ελεύθερα οποιαδήποτε πληροφορία για την προσωπική σας υπόθεση υιοθεσίας.

Εκεί έξω, κάπου υπάρχουν απαντήσεις για εσάς.
Ο Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π. είναι ένας σύνδεσμος υιοθεσιών
για όλους εκείνους που αναζητούν

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ.

Αρχή - Σχετικά - Ιστορία - Φιλοσοφία - Σκοπός - Έρευνα - Επιτυχημένες Ιστορίες
Ελληνικός Νόμος - Η Δίκη του 1964 - Database - Εγγραφή - Guestbook - Links - E-mail


Copyright 1999 S.E.A.S.Y.P.
English Version

Sponsored by Sakis Polizos

Photos Anne Geddes

Web Development